Rodi

Uniek verblijf in Vlaanderen

Het unieke hotel Blanckthys. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Er een paar dagen tussenuit en geen zin om stil te zitten? Dan is dit speciaal samengestelde fietsarrangement dé sportieve gelegenheid. Verblijf is in een bijzonder hotel in Voeren, een pittoreske plaats net over de grens in België.
Bij aankomst in Hotel Blanckthys volgt een hartelijke ontvangst met een welkomstdrankje. Verken van daaruit het omliggende heuvellandschap per fiets, te voet of met de auto. Maak kennis met de omgeving en bezoek onder meer historisch Maastricht en het nog vrij onbekende Luik.

Hotel Blanckthys


De thuisbasis is het unieke hotel Blanckthys. De voormalige boerderij is gelegen in het historische gedeelte van Voeren en stamt uit 1651. De kamers van het hotel zijn gevestigd in de voormalige paardenstallen en hooizolders. De vroegere koeienstal is nu omgetoverd tot een gezellige brasserie met een fantastische keuken. De omliggende tuin en sfeervolle binnenplaats creëren een ware oase van rust, ideaal om de dag te starten of af te sluiten.
Lezersarrangement: verblijf in hotel Blanckthys inclusief ontbijtbuffet. Speciaal voor onze lezers: fietsarrangement bestaande uit: welkomstdrankje, 1x lunchpakketje, wandel- en fietsroutes. Niet inbegrepen: reserveringskosten € 19,50 en calamiteitenfonds € 2,50. Lezersprijs per persoon:

3 dagen vanaf € 89,-


Vertrek: van september 2018 t/m 31 maart 2019. Boek voor 17 september 2018. Prijzen zijn op basis van twee personen. Voor meer informatie en boeken:
www.kras.nl/LR55170 of bel 088-0885886 (lokaal tarief) o.v.v. reisnummer LR55170.

Artikel geplaatst op zondag 02 september 2018 - 09:00

Foto's